top of page

Kdo koga vleče za nos in komu gre to v nos?

Updated: Nov 11, 2021

Dve luknji sta na človekovem telesu, ki imata posebno fiziološko, psihično in tudi povsem eterično vrednost. Tu poudarjam predvsem izvorno psihološko raziskovanje, ki se nanaša na staro-grški izvor besede (psyche) in govori o duši, duhu in dihu.

Nos in anus!


Pri prvi vstopa eter v telo, pri drugi izstopa v-eter, če se preveč napenjamo in igramo boga.

Malo za šalo in da prebijemo uvodni led, ker se lotevamo zelo resne teme.


Nos varuje pljuča, ki so najbolj nežen organ in prvi, ki sprejme zunanji svet v našo utelešeno notranjost. Debelo črevesje je zadnji organ, ki posrka vse hranljive snovi iz prebavljene hrane in skozi resice pošlje hrano v krvni obtok. Če odpove nos, pljuča trpijo in poruši se zdravje. Dihanje skozi usta kot pomožni dihalni organ pač dolgoročno ni rešitev. In, če imamo t.i. živčno črevesje, če črevesna flora in favna ne odražata potrebne biološke pestrosti, je izkoristek vnesene hrane v telo majhen in spet se poruši zdravje.


V tradicionalni kitajski medicini so pljuča in debelo črevo parni organ. Oba pripadata elementu zraka in sta v tem smislu oba organa tesno zvezana z dušo, duhom in dihom. Pljuča z vdihom, navdihom, črevesje z izdihom, z izločanjem. Izjemno pomembno pri vsakem sistemu so vstopni in izstopni pogoji, kriteriji, mehanizmi. Tako je tudi pri človeškemu telesu. Nos in anus delujeta kot vstopna in izstopna točka.

Zakaj tak uvod, se morda sprašujete? O pomenu nosa sem že pisal in mu namenil cel video posnetek, ki je del tečaja Slovenija diha. Nisem pa govoril o njegovi tesni navezanosti na anus. Bom pa to usodno navezanost izkoristil v prid čustvene investicije v ozaveščanje, da se nam dogaja kolektivno posilstvo in nad nami izvaja medicinski eksperiment.


Vdor tujkov (v teh dneh so to tudi paličice za testiranje) v nos ali anus je posebej občutljiva tema in mnogim pade tema na oči, če samo pomislijo na kaj takega. Za namen mojega sporočila zadostuje, da bralec s pomočjo svoje domišljije razmišlja s telesom, somatsko. Vdor v nos je kot vdor v anus. Pes voha in spoznava drugega psa tako, da ga povoha pri izhodu, pri anusu, da začuti, kaj izloča. V bistvu je res zelo pomembno, da vemo, kaj pride ven iz organizma. V bistvu s tem spoznamo, kaj se nahaja v notranjosti, v srcu, v duši. In v bistvu s tem spoznamo, kakšna "rit" je tisti, s katerim si delimo ozračje. In na drugi strani mora ta, ki voha, imeti dobre senzorje, dobro zaznati nianse v vonju in znati to dobro interpretirati. Zato imamo vsi sesalci dobro razvito živčevje, ki nam omogoča spoznavati svet skozi vonjave.


In tako smo malo po ovinkih in preko anusa prišli do nosa in pravega ter zelo resnega in perečega problema.

Vsem tistim, ki ne veste, kje se spusti olfaktorni živec, s katerim možgani dobijo informacije o vonju, v nosno votlino priporočam ogled naslednjih posnetkov.


Ja, ta tako evolucijsko in preživetveno pomemben živec, se nahaja točno tam, kjer gre testirna palčka, ki drsi po hrbtišču nosne votline, do konca. In točno tam, kjer je pregrada do možgan porozna, naluknjana. Samo malo nerodnosti in hop, lobotomija. Seveda naj ne bi šla po tej poti, a možno je. Celo zelo verjetno je, če se testiranec in izvajalec testa res dobro ne pripravita in uskladita.


Iskreno priporočam ogled vseh posnetkov. Ker pa vem, da si ljudje danes težko vzamemo čas za lastno zdravje, bom pri vsakem izpostavil poudarek ali dva in dodal pripadajočo časovnico. Hitri testi, hitri dobavitelji, hitra pamet. ;-)


Pri tem v tem tekstu ne izpostavljam pravnih vidikov posega v telo, kar pa ne pomeni, da ne priporočam, da se oborožite z ustavnimi členi in drugo zakonodajo, ki vas ščiti pred posilstvom. Vsi smo imeli eno leto časa, da se na podlagi dejstev in znanstvenih raziskav ter s sitom zdrave pameti orientiramo glede tega. Zato ni moj namen nikogar prepričevati, temveč le deliti svoje stališče.


VIDEO 1

15 minut anatomije je vredno, da veš, v kaj se spuščaš, ko sprejmeš testiranje. Če nimaš časa skoči na 2:30 do 2:55, da dojameš, kako lahko se naredi testno "lobotomijo." Potem pa skoči še na 8:15 in kakšno minuto ali dve dobro vohaj, kako porozna, naluknjana je kost, ki loči nosno votlino od možganovine. Noro, kajne?



VIDEO 2

Če se vam res mudi na testiranje, potem poglejte ta video od 2:58 minute naprej. 25 sekund vam vzame!



VIDEO 3

Ko vas bodo nekateri prepričevali, da panika ni potrebna, da imajo vse pod nadzorom, da je postopek popolnoma varen in neboleč, da ste vi tisti (s tistim iz hoste na čelu), ki dela iz muhe slona, si poglejte od 0:20 sekunde dalje s posebnim zadržkom diha na 0:40-0:45 sekunde, kjer pač strokovnjak za ušesa in nos prizna, da je možno iti tudi navzgor in zadeti ob kritično mesto. Ups. Torej je možno?!



VIDEO 4

Ta video dajem samo zato, da vidite, da imajo zdravniki (upam, da samo zdravniki testirajo), različna navodila, kako vzeti bris. Ta namreč priporoča, da se bris vzame iz srednje nosne turbine.

Toliko o enotni doktrini in gotovosti, kje se zdaj nahaja ta zloglasni virus, ki je odgnal vsakoletno prijateljico zime, gospo gripo.

Če začnete pri 0:30 bo čisto OK, potem pa lahko izkažete še malo sočutja pogumni demonstratorki, ki pri 1:05 samo malo trzne in pogoltne slino.



VIDEO 5

Še en strokovnjak, ki z izkušeno roko in preverjenim občutkom priča o tem, da obstaja tendenca (nagnjenost, naklonjenost), da porinemo palčko naravnost navzgor ob hrbtišču nosa, za kar sedaj že vemo, da vodi v katastrofo. Cca 0:30, da dobro ujamete začetek.

In ta video bomo izkoristili še za to, da se seznanimo z možno uporabo tega, kar so v našem nosu dobili. Pri 1:30 možakar to lepo zapakira in seveda pošlje naše gene v arhiv. Na primer.



VIDEO 6

Smo leta 2021, ko biovezje (kromosom kot nosilec neverjetne količine informacij) zamenjuje zlato na trgu umetne inteligence. In že desetletje in več se vojska in medicina (pa saj je medicina skozi zgodovino napredovala ravno na račun vojn, kjer je pač dovoljeno malo več) z roko v roki ukvarjata z raziskovanjem potencialov "pametnega prahu," nano delcev, majhnih napravic, ki jih lahko, potem, ko jih vnesemo v telo, kar preko brezžične povezave upravljamo. Uporabljamo in zlorabljamo, seveda.

Uporabo predavatelj lepo predstavi od 6:00 dalje, kjer omeni rešitve za rakave bolnike. Potem pa pri cca 10:45 in v naslednji minuti veliko pove: "We can make them do anything we want."



VIDEO 7

No, ko vam tako mimogrede pred ali med službenim časom jemljejo genski zapis, pa si zvečer, ko boste utrujeni od dela poglejte, kako vam bodo z veseljem pomagali. A'la carte življenje.

Ali z drugimi besedami. Gensko spremenjeni organizmi.




Mislim, da je več kot dovolj informacij za dobro orientacijo. Dovolj jih je tudi, da me okličete za teoretika zarote. Nič ne de. Ne bo ne prvič, ne zadnjič. Če ostane samo pri teoriji, bom vesel. Kon-spiracija etimološko pomeni, da nekaj ali več stvari diha skupaj. In meni se je to pač tako zlepilo skupaj, ker je pač možno, verjetno, v potencialu obstaja. Če pa se res tako odvije pa bomo videli kmalu. No, slutnja je več kot jasna.


Za tiste, ki zamahnejo z roko, češ, FB doktor iz hoste spet v temo brca pa priporočam branje tega prispevka in vseh povezav, ki jih navaja: https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/05/21/slovakia-report-covid-tests-contaminated-with-nanotech-hydrogels-and-lithium/


 

Sam ostajam navdušenec nad razvojem tehnologije, saj menim, da je to del človekove narave, del evolucijskega programa. Ostajam pa tudi prizemljen in mi je jasno, da je človek vselej tudi oziroma celo najprej zlorabil svojo moč nad drugimi in ko je bila škoda že narejena, se je ovedel. Pedagogika katastrofe pravi temu Sloterdijk.


 

In za finale, zdaj ko vemo, kako je pravilno (pri tem odmislimo neveljavnost testa in celotno natego z virusom). Boleče, kajne? Od 3:30 naprej. No, najbrž je mutant, ki ima nazofarinks med obrvmi?! Junak našega časa, kajne? Potrpeti je treba, kajne?



IN ZMAGAAAAA!

Naredi si sam lobotomijo! Prisluhni dobro navodilom strokovnjaka (najbrž pooblaščeni predstavnik civilne zaščite, vsaj upam, da tako ne nagovarja zdravnik). No pain no gain. Kot v starih dobrih športnih časih. Evo, višek plandemije. In tudi pri nas že slišim, da pa bi to bilo sprejemljivo, da si kar sami ljudje delajo teste in otroci tudi. Izvolite naprej. Tu je povezava, če direktno vložen video spodaj ne dela: https://www.youtube.com/watch?v=l5swTtPeg24

in še en junak, ki se od sočutja do korporacije kar zjoka, je tu: https://www.youtube.com/watch?v=9WayjX6vCdk




 

Moj nos je moj odnos!

No, kakorkoli, v moj nos gre samo moj kazalec. Sredinec in čarobno testirno palčko pa si lahko vtakne vsak sam, tja, kamor mu paše.


 

2021 se je pisalo. KRASNI NOVI SVET





47,730 views

Recent Posts

See All
bottom of page