Dogodki / Delavnice / Tečaji

 • Od Wim Hofa do Butejkovega dihanja: 21-dnevni dihalni izziv
  03. okt., 06:30 – 23. okt., 06:30
  Online FB
  Ogromno je metod dihanja in vsaka ima svoje ugodne učinke in omejitve. V 21. dneh se naučite vzeti najbolje iz obeh metod. Za piko na i pa vas dr. Hosta nauči izdelati dihanje, ki je tisti trenutek najbolj koristno za vas. In tudi, kako si lahko z dihanjem v paru pomagate pri sproščanju stresa.
  Share
 • MENTALNI PREBOJ - moja sprememba
  sob., 22. okt.
  Ljubljana
  22. okt., 09:00 – 23. okt., 15:00
  Ljubljana, Ljubljana, Slovenia
  Naj bo posel, odnosi ali zdravje, zapiši v matrico svoje novo poglavje. Ko si znanost in duhovnost podata roko, živeti postane enostavno lepo!
  Share
 • UČITELJ INTEGRALNEGA DIHANJA - seminar
  sob., 19. nov.
  Happygym, Ljubljana
  19. nov., 09:00 – 20. nov., 09:00
  Happygym, Ljubljana, c.na Brdo 85, 1000 Ljubljana, Slovenia
  Za učitelje joge, kondicijske in športne trenerje, kineziologe, športne pedagoge, psihoterapevte, družinske terapevte in druge zdravstvene delavce, maserje, in coache, fitnes in wellness inštruktorje in vaditelje skupinskih vadb.
  Share
 • Stres Master Vprašalnik
  Time is TBD
  online test
  Time is TBD
  online test
  Z opravljenim SMQ testom vam bo mnogo bolj jasno, kako stres vpliva na vas in v kateri od enajstih znanstveno utemeljenih pororčjih ste najbolj ranljivi. SMQ je "zlati standard" za oceno stresa in se uporablja v podjetjih v več kot 15 državah.
  Share
 • SLOVENIJA DIHA NA POLNO - 2022
  2022
  Spletni tečaj
  4+ urni tečaj. €45. Dihajte zavestno in polno. Živite z navdihom! Z izdihom dajte razigrano sebe v ta svet! Naučite se, kako več kisika spraviti do celic; kako se hitro umiriti; kako in zakaj dihati s trebušno prepono; kako povečati delovno pozornost in učinkovitost ..
  Share
 • Coaching - SPIRALA NAVDIHA
  Time is TBD
  webinar
  Time is TBD
  webinar
  Izjemen VIP life-coaching za doseganje dobre imunske odpornosti, gibalne lahkotnosti, čustvene stabilnosti in mentalne odločnosti ter osebno izbranega cilja. Program se izvaja v treh paketih. 28 dni – tranzicija 10 tednov – manifestacija 6 mesecev – transformacija
  Share