Dogodki / Delavnice / Tečaji

 • SPIRALA PRETOKA
  pon., 09. maj
  FB zasebna skupina
  09. maj, 19:00 GMT+2 – 29. maj, 09:00 GMT+2
  FB zasebna skupina
  Stanje optimalnega pretoka je naša izvorna, najbolj igriva, ustvarjalna in učinkovita vibracija. To je naša optimalna manifestacija. Delujemo izjemno učinkovito, ni odvečnih gibov, misli ali opravkov in kljub visoki intenzivnosti doživljanja vse skupaj dojemamo lahkotno.
  Share
 • Od Wim Hofa do Butejkovega dihanja: 21-dnevni dihalni izziv
  pon., 30. maj
  Zdravilnica FB zasebna skupina
  30. maj, 08:00 – 19. jun., 08:00
  Zdravilnica FB zasebna skupina
  Ogromno je metod dihanja in vsaka ima svoje ugodne učinke in omejitve. V 21. dneh se naučite vzeti najbolje iz obeh metod. Za piko na i pa vas dr. Hosta nauči izdelati dihanje, ki je tisti trenutek najbolj koristno za vas.
  Share
 • UČITELJ INTEGRALNEGA DIHANJA - seminar
  sob., 04. jun.
  Happy Gym - center funkcionalne vadbe
  04. jun., 08:00 GMT+2 – 05. jun., 16:00 GMT+2
  Happy Gym - center funkcionalne vadbe, Cesta na Brdo 85, 1000 Ljubljana, Slovenia
  Izjemno uporabno znanje za učitelje joge, kondicijske in športne trenerje, kineziologe, psihologe, psihoterapevte, športne pedagoge, zdravstvene delavce, maserje in coache, fitnes in wellness inštruktorje in vaditelje skupinskih vadb ter druge zainteresirane.
  Share
 • DIHALNICA pod smrekami
  ned., 19. jun.
  Hoče
  19. jun., 11:00 – 15:00
  Hoče, Križna cesta 31b, 2311 Hoče, Slovenia
  Kako najti navdih in mir globoko v sebi? Časi so taki, da jemljejo dih. Eni ostajajo prisebni, drugi so čisto iz sebe. Okrepimo imunost! Učvrstimo se! Koncentrat tehnik dihanja za spodbujanje samozdravilnih in krepčilnih učinkov.
  Share
 • Coaching - SPIRALA NAVDIHA
  Time is TBD
  webinar
  Time is TBD
  webinar
  Izjemen VIP life-coaching za doseganje dobre imunske odpornosti, gibalne lahkotnosti, čustvene stabilnosti in mentalne odločnosti ter osebno izbranega cilja. Program se izvaja v treh paketih. 28 dni – tranzicija 10 tednov – manifestacija 6 mesecev – transformacija
  Share
 • SLOVENIJA DIHA NA POLNO - 2021
  2021
  Spletni tečaj
  4+ urni tečaj. €45. Dihajte zavestno in polno. Živite z navdihom! Z izdihom dajte razigrano sebe v ta svet! Naučite se, kako več kisika spraviti do celic; kako se hitro umiriti; kako in zakaj dihati s trebušno prepono; kako povečati delovno pozornost in učinkovitost ..
  Share