top of page

Matematika duhovnosti ali duhovna matematika

Polarnost v kateri živimo, je temeljna postavitev življenjske napetosti, ki sproži naša čutila, generira čustva in zahteva učinkovite odzive. Edini način za modro umerjanje takšne napetosti je, da se obrnemo navznoter, kjer se soočimo s svojimi potrebami , sposobnostmi, veščinami ter pravili igre spiralnega življenja.

Samo integracija fizičnega, čustvenega, duševnega in duhovnega v začasno in vsakokratno utelešeno celoto je pot do zdravega, smiselnega in sočutnega življenja.
"Če želite najti skrivnosti vesolja, razmislite o energiji, frekvenci in vibracijah."


Sijajni Nikola Tesla je v naš svet dobesedno in metaforično prinesel toliko svetlobe, da bi ga morali pogosteje počastiti. Bil je genij, ki je šel po poti neznani običajnim ljudem. Bil je velik izumitelj, inženir in velik mislec, humanist. Spirala življenja se napaja tudi na njegovih dognanjih. Saj ne, da zakone fizike in inteligence narave do te mere razumemo, vendar vsekakor lahko prepoznamo skupno stališče in te številke vključimo v našo utelešeno izkušnjo. Očitno je vedel, da izključno materialističen pristop k življenju ni dovolj, da bi ga dobro pojasnili.
Prihaja čas, ko je treba biti odporen, odločen, iznajdljiv in prilagodljiv. Da se! Tako lepo, nič na silo! Vsak dih šteje. Vsak gib in vsak korak. Vsaka misel.

Celovit on-line program za doseganje dobre imunske odpornosti, gibalne lahkotnosti, čustvene stabilnosti in mentalne odločnosti. Znanost s pridihom prizemljene duhovnosti!


Privošči si 28 lepih dni, kjer s Tesla369 metodo dvigneš energijo, povečaš frekvenco in okrepiš svojo vibracijo! S klikom na sliko dobiš več informacij!
290 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page