top of page

9 ključev do zdravja

Danes bom čisto konkreten!


V šoli, od vrtca pa do doktorata nas v veliki meri učijo kaj misliti, zelo malo ali pa skoraj nič pa kako!

Kako se misli?

Kako se razmišlja?

Kako se izmišlja?

Kako se domisli, kar si izmislimo?

In kako se osmišlja!!!!


Zato sem z veseljem filozof, ob drugih vlogah, ker je filozofija med drugim tudi delavnica, kjer se delajo orodja za razmišljanje.


Kaj ima to z dihanjem? Dihalnica ne bi bila dihalnica ampak pihalnica, če ne bi ob tem tudi mislili.

In z zdravjem je enako. Zdravje se začne pri misli.


In gremo konkretno, s postopkom, ki ga vodi logika števila 7. Ko se celota razdeli na sedem delov!

1/7 = 0,142857142857142857...


In v 369matrici, ki sem jo postavil kot miselno orodje, design thinking bi rekli v industriji managementa, se nam odpre pot zdravja, mimo katere ne moreš, če želiš žeti zdravje.


Gremo po vrsti, tako da bo pravilno in lično, kakor narekuje sveta geometrija in logika enneagrama.


Brez dihanja (1) ni nič, ni življenja.

Z dihanjem pripeljemo kisik v naš celični kamin (mitohondrij), kjer se kuri glukoza (4) kot celično gorivo. Zato potrebujemo jesti hrano. Pri tem vnesemo še druge gradnike, minerale, aminokisline, vitamine itd, ki jih organizem potrebuje, da se sploh lahko (2) premika, giba. Da zmojstrimo gibanje je treba telovaditi in pika!


Ko s to energijo premaknemo telo, ga animiramo (anima latisko je duša), se kativno povežemo z okoljem in to nam daje nov smisel. Postanemo del neke večje celote in s tem dobimo sinergijski učinek ter (8) smisel v življenju. Ta smisel, ta vpetost v širše okolje se nas dotika, nas draži in premika sem in tja in tako se preko čutil in interpretacije dražljajev v našem umu ustvarijo čustva (5). Na podlagi čustev pa vzpostavljamo odnose (7) in potem spet dobimo moč izbire, da presodimo, kateri odnosi nas dušijo in kateri navdušujejo ter tako spet vzamemo zavestni dih (1) v svoje roke, pogledamo, če nam ti odnosi dajejo energijo, če so užitni (4) in se spet premaknemo, umaknemo, zataknemo, spotaknemo, letimo (2), ...


Enostavno ne!?


No, da sem prišel do teh spoznanj so minila leta raziskovanja. Zdaj pa je čas žetve.


Zato vas vabim na spletni tečaj, kjer vas popeljem na pot zdravja, na popolnoma nov način. Na način, ki je zarisan v vaših genih, v celični strukturi in ga boste takoj vzeli za svojega. Nič ne bomo delali na silo, ker se vrata sama odpirajo. Jaz vam podelim samo ključe.


9 ključev!


Več o programu se odpre, če prva vrata odklenete s klikom na sliko.

Začnemo v novembru!



 

Podobno sem nastavil za program Čvrsta očetnjava. Tudi v novembru! V živo. Zarežemo direkt v tkivo. Brez anestezije. Iz oči v oči. In nazdrtavimo!

Klik na sliko in vrata se odprejo. 9 ključev za očete.




 

Treba je nekaj vedeti. Ko se naučiš misliti tako, da so povezave med kategorijami v redu postavljene, potem bo vse v redu tudi s tvojim delovanjem. To je matematika, ki stoji izza matrice.

Seveda pa je dinamika, ki se vzpostavlja med kategorijami kompleksna. Gre za "tenzegriteto". Integriteto v primerni napetosti! In tu pridejo potem še drugi zakoni, ki uravnovešajo tenzije.


O tem pa več na delavnici MENTALNI PREBOJ.

Ključ, ki te vodi do te matrice, je skrit v sliki.

Še zadnji dnevi za prijavo na vikend, po katerem ne boste nikoli več prelagali odgovornosti na druge!




To je inovacija na mentalni ravni. S tem želim iti v svet. Globalno. Vem, da se sliši samovšečno in tudi res je tako. Všeč sem si, ko sem uspešen. Verjamem, da to velja za vsakogar. Zato pred vas postavljam to 369matrix mentaliteto, da zavestno dvignemo kvaliteto!


Vabljeni, da se mi pridružite na enem od tečajev oz. delavnic.


Hvala, ker sledite mojim objavam in jih delite!


Vaš modrosrčni in ljuboživi dr. Milan iz hoste ;-)



450 views

Recent Posts

See All
bottom of page