top of page
Kolikokrat bomo zaželeli srečn'ga in zdrav'ga!?
Kaj pa če bi leto 2023 dejansko začeli zdravo in srečno s pravim navdihom ljuboživosti? 

4-urna eksplozija navdiha 

15. januarja v Ljubljani in 

14. januarja na obali

Na delavnico ste dobrodošli tisti, ki želite spoznati dih do obisti.

Maja Kenda in Milan Hosta ljubitelja dihanja in življenja sva združila znanje in modrosti in nastala je ekskluzivna delavnica na temo dihanja, ki te bo ob začetku novega leta spodbudila, da zadihaš in zaživiš v svoji polnosti.

Znanost ugotavlja

457453.jpg

Zgodba o dihu

Izvedeli boste kakšen je dih od kosti do mesa in od krvi do srca. In kakšen je dih, ko se duha tako močno zaduši, da srce zaboli ter kakšen je dih, ko se duh razigra in človek človeku dušo poda. To je napeta zgodba o dihu. Zgodba, ki se vije, od kar človek na tem svetu sije.

V skladu z mnogimi tradicijami – staroslovenska, grška, budizem, taoizem, joga – dihanje ne govori samo o zraku, temveč o duši, vzdušju, gibanju energije, počutju, kakovosti življenja, usklajenosti z naravo, o predihanih odločitvah, o povezanosti z vesoljem, o skritih in nezavednih močeh, o porajanju in minevanju ter o duhu, duhu časa in duhu miru, o trenutku in o večnosti.

Kako takoj olajšati naslednje telesne simptome: vnetje dihal ali drugih tkiv, glavoboli in druge kronične bolečine, smrčanje, razbijanje srca, napadi panike, zamašen nos, utrujenost in izgorelost?

Kako dolgoročno z vajami ugodno vplivati na: odprtost dihal, povečati prehodnost žil, vplivati na učinkovitost izmenjave plinov v pljučih in celicah v vseh organih, dvig splošne imunosti in psihične stabilnosti?

Kako raziskovati vašo notranjost, krepiti čutečnost, čuječnost in duhovno zoreti?

Kako najti pot srca in se uglasiti na zakone narave?

Od kod najin navdih?

Ker je dihanje najbolj temeljna in izjemno občutljiva funkcija organizma, ki nam daje energijo. Vsaka misel, vsaka telesna reakcija in vsako čustvo je pod vplivom in vpliva na vzorec dihanja ter s tem določa kakovost našega življenja.

Način dihanja pove o človeku več kot osebna ali zdravstvena izkaznica. Govori o našem trenutnem počutju in zdravju, naših čustvih, našemu pogledu na življenje, razkriva naše strahove in naš pogum, da jasno izrazimo, kar čutimo.

4-urna delavnica je sestavljena iz dveh delov:
 

Dr. Milan Hosta bo v prvem delu delavnice udeležence seznanil z najnovejšo empirično in duhovno znanostjo o dihu. Več o Milanu Hosta.

V drugem delu pa bo udeležence na dihalno potovanje popeljala Maja Kenda. V vadbo bodo vključene različne dihalne tehnike, vaje in položaji s področja joge in somatike. Več o Maji Kenda.

Zadihaj z nama!

Sobota, 14. januar 2023 – Koper, Šmarska 7a, od 9.30 do 13.30.
Nedelja, 15. januar 2023 – v plesnem centru Forma, na Tbilisijski 59 v Ljubljani, od 9.30 do 13.30

Cena: 60 eur

Prijave: Prijave preko spletnega obrazca, do četrtka 12. 01. oziroma do zapolnitve. Mesto zagotovljeno s plačilom celotnega zneska, ki mora biti poravnano najkasneje 2 dni po oddaji prijave preko spletnega obrazca. Mesta so omejena, zato si svojega čim prej rezerviraj.

Vrhunska ideja za novoletno darilo!

Navdihni koga še ti!

tečaji_link.jpg
bottom of page