top of page

tor., 23. maj

|

Location is TBD

Čvrsta očetnjava - MasterClass

Ne, to ni šola za očete. To je življenje. To je mojstrenje očetovstva skozi ozaveščanje. To je moško druženje ob dobri jedači in pijači in z dobrim razlogom, ne izgovorom. To je naša garderoba, kjer se slečemo do golega. Kjer si upamo pokazati brazgotine, globoke srčne rane in tudi trofeje.

Registration is closed
See other events
Čvrsta očetnjava - MasterClass
Čvrsta očetnjava - MasterClass

Kdaj in kje?

23. maj 2023, 19:00 – 06. jun. 2023, 19:00

Location is TBD

O dogodku:

Vsebina srečanj je vselej kombinacija teorije, prakse in izmenjave izkušenj, kar vodi k odličnemu razumevanju izbrane problematike in h konkretnim rešitvam ter izboljšavam v odnosih doma. Strokovno se opiram na znanja razvojne in pozitivne psihologije, pedagogike, dr. Gray John-a, kot strokovni sodelavec Familylaba na dediščino psihoterapevta Jesper Juula in seveda na kineziološko znanost ter angažirano filozofsko misel in osebne izkušnje. Po vsakem srečanju gremo od besed k dejanjem, ki vplivajo na odnos do samega sebe, do otrok in do žene.Z namenom učinkovitosti, spodbujanja, medsebojne podpore, zavezništva in reševanja zadreg sem ti v času programa na razpolago in v osebno podporo, kot se dogovorimo na prvem srečanju. Gremo na polno! Pogumno in odločno globoko vase in kot očetje damo vse od sebe. Z navdihom!

​Program je oblikovan in domišljen kot koncentrat, ki se redči na domačem terenu in ima tako hitre učinke kot dolgoročno razpolovno dobo.

Masterclass za krdelo moških, ki cenijo svojo družino tako močno, da so pripravljeni pogledati vase, priznati pomanjkljivosti in vložiti napor v potrebne spremembe! Za več informacij me lahko pokličete na 041 518 824 ali pošljete mail na: coach@milanhosta.com 

Tickets

  • Čvrsta očetnjava - masterclass

    639,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Share This Event

bottom of page