top of page

Time is TBD

|

online test

Stres Master Vprašalnik

Z opravljenim SMQ testom vam bo mnogo bolj jasno, kako stres vpliva na vas in v kateri od enajstih znanstveno utemeljenih pororčjih ste najbolj ranljivi. SMQ je "zlati standard" za oceno stresa in se uporablja v podjetjih v več kot 15 državah.

Registration is closed
See other events
Stres Master Vprašalnik
Stres Master Vprašalnik

Kdaj in kje?

Time is TBD

online test

O dogodku:

To je pameten začetek!

​Če želite vedeti več: https://www.milanhosta.com/stressmaster?lang=sl

Prejeli boste test in brezplačno 30-minutno spletno srečanje s povratnimi informacijami s trenerjem za obvladovanje stresa.

Vaša naložba znaša samo 45 € (polna vrednost je 150 €) in srečali se boste z dr. Hosto za razlago rezultatov vašega SMQ. Prejeli boste tudi priročnik za obvladovanje stresa.

In če se odločite za sodelovanje s trenerjem za obvladovanje stresa, bomo 45 € uporabili za kateri koli StressMaster načrt, ki ga izberete.

Hvala, ker ste naročili SMQ. Ste na pravi poti in tukaj sem, da vas pri tem podprem. Poslal vam bom povezavo do portala za ocenjevanje SMQ skupaj s kodo za dostop. Za obdelavo naročila prosim dovolite 2 do 3 delovne dni.

Tickets

  • Stres Master vprašalnik

    SMQ je eno od redkih trenutno razpoložljivih znanstveno razvitih orodij za ocenjevanje tveganja stresa in je priznano kot "zlati standard" za uporabo pri usposabljanju za obvladovanje stresa, coachingu in programih osebnega samorazvoja. SMQ se lahko z visokim zaupanjem uporablja v skoraj vseh programih za obvladovanje in soočanje s stresom.

    45,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Share This Event

bottom of page