top of page

pon., 28. feb.

|

Facebook zasebna skupina

Otrok neprimerno diha - 21-dnevni program

Opažate, da otrok nemirno spi in ima ponoči odprta usta? Ima pogosta vnetja žrelnice, ušes ali sinusov, pogoste bronhitise? Ima simptome ali celo diagnozo astme? Se zjutraj zbuja s suhim grlom, žejen in s podočnjaki? Je nagnjen k alergijam? Z odprtimi usti gleda v razne ekrane (TV, telefon...)

Registration is closed
See other events
Otrok neprimerno diha - 21-dnevni program
Otrok neprimerno diha - 21-dnevni program

Kdaj in kje?

28. feb. 2022, 06:00 – 20. mar. 2022, 10:00

Facebook zasebna skupina

O dogodku:

Začnemo 28. februarja. Program traja do 20. marca.

Vsak ponedeljek v FB skupini dobite praktična video navodila in napotke za otroke pri izvajanju vsakodnevnih vaj in vsako sredo zvečer poteka srečanje v živo preko zoom-a, kjer dr. Hosta odgovarja na vaša vprašanja in posebnosti.

Če kdo ne utegne sodelovati v živo, si lahko prilagodi urnik, saj vse vsebine ostajajo dostopne članom skupine v trajanju tečaja.

Vsak udeleženec prejme tudi pol-letno naročnino na spletna tečaja Astma in alergije ter Otrok - odprta usta, ki vam bosta v podporo pri razumnevanju problematike in izvajanju vaj.

V dneh, ko ni druženja v živo, se spodbujamo med sabo in potrdimo izvedbo vaj s kakšno fotko, posnetkom ali navdihujočim ter spodbujajočim sporočilom. Kot vodja programa bom spodbujal otroke k redni vadbi in starše k vodenju dnevnika ukrepov. Na koncu primerjamo rezultate z začetnimi. Uporabljali bomo diagnostična orodja Butejkove metode dihanja.

Hranila:

Vsak udeleženec prejme na dom vrhunske zeliščne pastile za respiratorno-prebavni sistem in tinkturo Balthasar za dobro regeneracijo in nevro-fiziološko ravnovesje. Na ta način podpremo dihala ter mikrobioto v črevesju in imunski sistem. Tako bolj učinkovito in v sinergiji z vsemi ukrepi, ki jih izvajamo v okviru programa, pripomoremo k pozitivnim spremembam.

Priporočeno:

Pri mlajših otrocih (med 3. in 7. letom) bomo vsebine posredovali skozi zgodbice in igro, kot je posredovano tu: https://www.dihalnica.si/za-otroke

Tickets

  • Moj otrok neprimerno diha

    21-dnevni program

    174,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Share This Event

bottom of page