top of page

ned., 21. jun.

|

Star maln

Ogenj in voda - Dihalnica na kvadrat

Ritual hoje po žerjavici in kopanja v mrzli vodi z roko v roki. Vmes pa tehnike osvobajanja stresa, čuječnosti in igrivosti. Izjemno močna izkušnja, ki jo bomo poglobili in ozavestili s pozornostjo na dih. Arhetipa ognja in vode se nas vselej dotakneta v dno duše. Solsticij je pravi čas za to. €80

Registration is Closed
See other events
Ogenj in voda - Dihalnica na kvadrat
Ogenj in voda - Dihalnica na kvadrat

Kdaj in kje?

21. jun. 2020, 12:00 – 20:20

Star maln, Betajnova 80, 1360 Vrhnika, Slovenia

O dogodku:

Ritual hoje po žerjavici je eden najstarejših ritualov, s katerim so si ljudje od nekdaj, na različnih področjih pomagali na boljše. Spoštovanje do ognja je bilo globoko in neomajno. Danes tega ni več tako , kot so to počeli naši predniki. Lahko je sovražnik ali prijatelj istočasno. Lahko nam škodi ali pomaga. Ogenj je element, ki ustvarja in uničuje.Iz pepela pa vedno iz starega zraste novo.  Ogenj ima neverjetno moč transformacije. Z ritualom presežemo okvir splošno sprejetih zakonov in vstopamo v zakone duhovnosti. Spoznamo rek: nemogoče je mogoče. Premagujemo ovire, strahove, blokade, bolezni….. 

Ker pa je v življenju na vseh področjih pomembno ravnovesje, smo tokrat združili še element diha in vode. Spoznali bomo pravilno dihanje, različne tehnike dihanja in kopali se bomo v hladni vodi. Vse to in še več nam bo predstavil dr. Milan Hosta, ki se že več kot dvajset let ukvarja z dihanjem. Na podlagi Butejkove metode zdravilnega dihanja, je razvil celostno metodo soočanja s stresom, čustvovanjem in nekaterimi kroničnimi simptomi šibkega zdravja imenovano Dihalnica. 

Skozi celo delavnico se bodo prepletale različne aktivnosti. Od dihalnih vaj, pisanja, meditacije, iger povezovanja in zaupanja, literarni večer,ki nas bo popeljal v svet ljubezni in dragocenosti življenja. Prebujali bomo svojo primarno energijo. 

Skupaj bomo postavili kres in prižgali ogenj. Se povezovali z njim in začutili njegovo moč v sebi. Mu predali vsa bremena, ki nas ovirajo na poti. Ritual zaključimo s prehodom žareče preproge. 

Čisto na koncu pa nas čaka še podelitev potrdil, izmenjava izkušenj in topla enolončnica. Vzeli si bomo čas za slavje. 

Potrebuješ ležalko, stekleničko vode, športna oblačila, kopalke, brisačo, dekico….. 

Začnemo ob dvanajsti uri. Kje: Star maln Betajnova 80,  1360 Vrhnika 

Kotizacija za dogodek  je 80€ po osebi. Spodaj je možno direktno plačilo preko paypal sistema. 

Ali plačilo na TRR:  SI56 6100 0001 8949 103 DRUŠTVO KLIC DUŠE Spodnja sveča 10 2322 Majšperk 

Prijava je nakazilo kotizacije. 

Ritual vodita Darja Suhadolc, mojstrica rituala po žerjavici in raziskovalka tehnik za boljše in kvalitetnejše življenje in dr. Milan Hosta. Več o tem kdo smo: https://www.dihalnica.si/ & http://www.klic-duse.si/ 

Informacije: 

Darja Suhadolc, 041/213 - 316 , darja.suhadolc@gmail.com 

dr. Milan Hosta, 041/518 - 824, dihalnica@spolint.org  

Tickets

  • Ogenj in voda

    Vstopnica za ritual hoje po žerjavici in mrzle kopeli, Star maln 2020

    80,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Share This Event

bottom of page